BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN İLÇEMİZE HİZMET YAĞMURU
| 2.Kasım.2018 |
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN İLÇEMİZE HİZMET YAĞMURU

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ın talebi üzerine, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU’ nun talimatıyla, ilçemiz Şenköy mahallesi Karabelen sokak ile Cumalar mahallesi arasındaki yolda Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı yol şube ekipleri tarafından yol asfaltlama çalışmaları başlamış olup, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN ve Şenköy mahalle muhtarı Sn. Mesut AYDIN ile birlikte mahalleye ziyaret ederek, incelemelerde bulundular. Yapılan davet üzerine mahalle sakinlerinin evlerine konuk olan Başkanımız ve mahalle muhtarı, vatandaşlarımızla sohbet ederek, talep ve sorunlarını dinlediler. Başkanımız taleplerinin en kısa sürede yerine getirileceğini söyledi. Yapılan hizmetler ve çalışmalardan dolayı Başkanımıza teşekkürlerini sunan vatandaşlarımız, Başkanımıza ikramlarda bulundular. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Büyükşehir Belediyesi ile hizmette bir olduklarını söyleyerek, ilçemizde ve mahallelerimizde hayallerin bir bir gerçekleştiğini ifade etti. Asfaltlama çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanacağını söyleyerek, mahallemize Hayırlı uğurlu olmasını diledi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU’ na teşekkürlerini sunan Başkanımız, “ Hayalleri gerçekleştirmek Bizim işimiz” dedi.