29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI
| 29.Ekim.2018 |
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşunun 95. yıl dönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçemizde törenlerle kutlandı. İlçe kaymakamımız Sn. Mahmut Fazıl YILDIZ’ ın makamında tebrikleri kabul etmesinin ardından, kutlama etkinlikleri ilçemiz Cumhuriyet meydanında İlçe Kaymakam V. Sn. Mahmut Fazıl YILDIZ ve Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, kutlamalara katılan vatandaşların, öğretmen ve öğrencilerin Cumhuriyet bayramını kutladılar. Kutlamanın ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrası İlçe Kaymakam V. Sn. Mahmut Fazıl YILDIZ günün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. İlçemiz okullarının tören geçişi yapıldı. Akabinde, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, oratoryo gösterileri ve Halk Eğitim merkezinin halk oyunları gösterilerinin sahnelenmesinin ardından program sona erdi.