29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ
| 28.Ekim.2018 |
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Meclis Üyemiz Sn. Müsamettin AYAZ ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' nın 95 nci yıl dönümü kutlama etkinlikleri nedeniyle gerçekleştirilen çelenk sunma törenine katıldı. İlçemiz Cumhuriyet meydanında gerçekleşen tören programına Kaymakam V. Sn. Mahmut Fazıl YILDIZ, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçe Emniyet Amiri Ersan Kıyak, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Doğangüneş, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, Daire amirleri, Oda Başkanları, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti Başkan ve temsilcileri, Öğrenciler ve Öğretmenler katıldı. İlçe Kaymakamımız Sn. Mahmut Fazıl YILDIZ ve Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN Atatürk Anıtına çelenk sundular. Çelenk Sunma Töreninin ardından alandakiler cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş şehitlerimiz anısına saygı duruşunda bulunarak ardından İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı' nın okunması ile program sona erdi.