BAŞKANIMIZ PARKE DÖŞEME ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
| 22.Ekim.2018 |
BAŞKANIMIZ PARKE DÖŞEME ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçemiz Ulukonak Mahallesinde başlatılan kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkanımız, sokaklarda yapılması gereken iş ve işlemlerle ilgili görevli personele gerekli talimatları verdi. İncelemeler esnasında mahalleli ile görüşen Başkanımız, sohbet ederek, talep ve sorunlarını dinledi. Vatandaşlarımız yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Başkanımıza teşekkürlerini sundular. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, taş döşeme çalışmalarıyla ilgili olarak “Yol medeniyettir dedik. İkinci tur taş döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bugüne kadar öncelikle mahallelerimizde ortak kullanım yollarına öncelik verdik. Bundan sonra da ara sokaklara taş döşemeye devam edeceğiz.