MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI
| 19.Ekim.2018 |
MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

1829 yılından bugüne üzerinden 200 yıla yakın zaman geçmiş olmasına rağmen idari teşkilatımızın bir parçası, demokrasinin özü, muhtarlık kurumu halen dimdik ayakta hizmetlerini sürdürüyor. Muhtarlık makamı milletimizin iradesini, teveccühünü ve güvenini yansıtan yerel demokrasinin en eski örneğidir. Milletin oyuyla seçilerek göreve gelen muhtarlarımız siyasi makamların en kıymetlisine sahiptirler. Binlerce köy ve mahalle muhtarımız demokrasinin temelini oluşturmakta, köylerde ve mahallelerimizde mevcut her türlü sorun ve talebin çözülmesinde, insan ve hizmet odaklı siyaset anlayışının icrasında vazgeçilmez bir konuma sahiptirler.

Bizler Karpuzlu Belediyesi olarak bütün mahalle muhtarlarımızla birlikte demokrasiden yana her zaman halkımıza ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bu vesile ile başta Türkiye’ de ilçemiz Karpuzlu’ dan seçilmiş ilk kadın muhtarı olan merhum Gül Esin’i rahmet ve şükranla anıyorum. Görevi başında olan ilçemiz 23 mahallesinde ve tüm Türkiye´de görev yapan Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü´nü kutlar, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Tuğrul OZAN