EKİM AYI MECLİS TOPLANTIMIZ
| 3.Ekim.2018 |
EKİM AYI MECLİS TOPLANTIMIZ

Ekim ayı olağan meclis toplantımız Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN ve Meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir. Başkanımız; Meclis üyelerimizi ve katılımcıları selamlayarak, yapılacak olan toplantının İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diledi ve yoklama yaptırarak Meclis toplantısını açtı. Gündemin 2. Maddesi olan Eylül ayı olağan Meclis Toplantı Tutanağı Meclisimizce oy birliği ile kabul edilmiştir. Gündemin 3. Maddesi olan İmar Komisyonunun Hayvan Pazarı ile İlgili olarak İmar Komisyonu Başkanı konunun daha iyi araştırılabilmesi ve vatandaşlarımız için en uygun yerin tespiti için ek süre talebinde bulunarak, ek süre talebi Meclisimizce oy birliği ile kabul edilmiştir. Gündemin 4. Maddesi olan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 26.09.2018 tarih ve E. 295 sayılı Bildirim Dışı Kalan Taşınmazlar Konulu yazısı görüşülerek, Meclisimizce oy çokluğuyla kabul edilmiştir. Gündemin 5. Maddesi olan Mali Hizmetler Müdürlüğünün 27.09.2018 tarih ve E.1369 sayılı Bütçe konulu yazısı, incelenmek ve görüşülmek üzere Plan ve bütçe komisyonuna Meclisimizce oy birliği ile havale edilmiştir. Gündemin 6. Maddesi olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 27.09.2018 tarih ve E. 39 sayılı 5. Deve Güreşi konulu yazısı görüşülerek, 5. Deve Güreşi Festivalinin 25 Kasım 2018 Pazar günü yapılması Meclisimizce oy çokluğu ile kabul edilmiştir.