YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI
| 17.Eylül.2018 |
YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

Yaz tatilinin ardından okul hayatına başlayacak öğrencilerimizin 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi bugün itibariyle başlamıştır. Başta görevli öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarımızın, öğrencilerimizin ve velilerimizin yeni eğitim-öğretim yıllarını kutluyorum. Öğrencilerimize zihin açıklığı temenni ediyorum.
Karpuzlu Belediyesi olarak eğitime imkanlar dahilinde okullarımıza destek olduk, yeni eğitim öğretim yılında da okulların eksikliklerinin giderilmesinde ve ihtiyaçlarının karşılanmasında bütçe imkanları doğrultusunda gerekli desteği vermeye devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle tekrar 2018-2019 eğitim öğretim yılının geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali tüm öğrencilerimize ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum.
Tuğrul OZAN