BAŞKANIMIZDAN PAZARCI VE ESNAFLARIMIZA ZİYARET
| 15.Eylül.2018 |
BAŞKANIMIZDAN PAZARCI VE ESNAFLARIMIZA ZİYARET

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Meclis üyemiz Sn. Müsamettin AYAZ ile birlikte İlçemiz Esnaf ve Pazarcılarımızı ziyaret etti. İlçemiz Esnaflarını ve pazarcılarımızı ziyaret ederek, esnaflarımıza hayırlı işler dileyen Başkanımız, hem pazara gelen vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talep ve sorunlarını dinledi. Pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaflar, yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini de dile getirdiler. Başkanımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın sorunlarının yerinde belirlenip, çözüm yollarının bulunması hususunda vatandaş görüşlerinin alınmasının hedeflendiğini söyleyerek, bu ziyaretlerden verimli geri dönüşler alındığını belirtti. Vatandaş buluşmalarının kararlılıkla sürdürmeye devam edeceklerini aktaran Başkanımız; Belediye Başkanlık makamının kutsal bir görev olarak kabul ettiklerini ve istişare kültürüne son derece önem verdiklerini ve bu sayede çözülmeyecek sorun olmadığını söyledi.