BAŞKANIMIZ YAŞLILARIMIZA MAKAM ARACINI TAHSİS ETTİ
| 14.Eylül.2018 |
BAŞKANIMIZ YAŞLILARIMIZA MAKAM ARACINI TAHSİS ETTİ

İlçemiz Hatıpkışla Mahalle sakinlerinden Hafize Yılmaz ve Ayşe Yılmaz teyzelerimiz Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ı makamında ziyaret etti. İkamet ettikleri Hatıpkışla mahallesine gitmek için başkanımızdan araç talebinde bulundular. Belediye araçlarımızın aşırı yoğun olması sebebiyle, Başkanımız da yaşlılarımızın bu isteğini geri çevirmeyerek makam aracını onlara tahsis ederek, yaşlılarımızın isteğini yerine getirdi. Yaşlı teyzelerimiz Allah razı olsun diyerek, Başkanımıza teşekkür ettiler. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN; “Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda ihtiyaçlarını karşılamak için bu güne kadar hep yanlarında olduk. Bu günlerimizi yaşlılarımıza borçluyuz. Biz bu makamlarda gelip geçiciyiz, esas sahipleri halkımızdır.” diyen Başkanımız, “Göreve geldiğimizden bu yana halkımızın taleplerini karşılamaya çalıştık, yaşlılarımıza sevgimizi, saygımızı ve hizmetimizi hep sunduk. Karpuzlu Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi yaşlılarımızın hep yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bundan sonra da halkımız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.