ALİNDA KÜLTÜR SANAT VE TURİZM FESTİVALİ KONSER PROGRAMIMIZ
| 9.Eylül.2018 |
ALİNDA KÜLTÜR SANAT VE TURİZM FESTİVALİ KONSER PROGRAMIMIZ

GELENEKSEL 7. ALİNDA KÜLTÜR SANAT VE TURİZM FESTİVALİ KONSER PROGRAMIMIZ

Geleneksel 7. Alinda Kültür Sanat ve Turizm festivalimizin Konser programı İlçemiz kapalı pazaryerinin yanındaki açık alanda, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul Ozan, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı, Belediye Meclis üyelerimiz, Oda Başkanlarımız, Muhtarlarımız, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Siyasi parti Başkanları, çok sayıda ilçemizden, komşu ilçe ve mahallelerden vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşti.
Festivalde Pop star Belgin, İzmir'in Ferdi Tayfur'u şarkıcı Ahmet Durmuş ve Sanatçı Ankaralı Ayşe sahne aldı.
Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN yaptığı konuşmasında, Sunucu Güler’e, Pop star Belgin’e, İzmir’ in Ferdi Tayfur’ u Ahmet Durmuş’a ve Sanatçımız Ankaralı Ayşe Dinçer’ e teşekkürlerini sunarak, çeşitli hediyeler ile birlikte çiçek takdim etti.
Konser boyunca Şarkıları ile büyük beğeni toplayan sanatçılarımız şarkıları ile ilçe vatandaşlarımızı unutulmaz bir akşam yaşattılar.
Konserde yoğun bir ilgiyle karşılaşan Ankaralı Ayşe Dinçer, halkın içine karışarak şarkı söyledi ve kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmadı.