BAŞKANIMIZDAN BÜYÜK BAŞKAN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’ NA TEŞEKKÜR
| 9.Eylül.2018 |
BAŞKANIMIZDAN BÜYÜK BAŞKAN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’ NA TEŞEKKÜR

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yol şube ekiplerinin İlçemiz merkezi Cumhuriyet caddesinde yapılmakta olan yol kazı, sıcak asfaltlama ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ın talebiyle, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU’ nun talimatıyla, 9 Eylül de Belediyemizce yapılacak olan 7. Alinda Kültür Sanat ve Turizm Festivalimize kadar Cumhuriyet meydanı bölgesinde Sıcak Asfalt çalışmasının tamamlanacağını belirten Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU’ na teşekkürlerini sundu. Yapılmakta olan çalışmalarda görevli personelle yapılacak iş ve işlemler hakkında bilgi alan Başkanımız, çalışan personellere kolaylıklar diledi. İncelemeler esnasında vatandaşlarımızla da görüşen Başkanımız esnaflarımızla selamlaşıp sohbet etti. İlçe esnaflarımız yapılan çalışmalardan dolayı Başkanımıza teşekkürlerini sundular.