BAŞKANIMIZ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARINA KATILDI
| 30.Ağustos.2018 |
BAŞKANIMIZ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARINA KATILDI

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Meclis Üyemiz Sn. Müsamettin AYAZ ile birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96 ncı yıl dönümü nedeniyle gerçekleştirilen törene katıldı. İlçemiz Karpuzlu Kaymakamlık bahçesinde gerçekleşen tören programına Kaymakam V. Sn. Özkan DEMİR, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçe Emniyet Amiri Ersan Kıyak, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Doğangüneş, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, Daire amirleri, Oda Başkanları, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti Başkan ve temsilcileri katıldı. Kaymakamlık makamının ve Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk büstünün önüne çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, 30 Ağustos Zafer Bayramı töreninde günün anlam ve önemine ilişkin konuşma  ilçe Jandarma Komutanlığı Personelince yapıldı. Konuşmaların ardından program sona erdi. Program sonrası Belediyemize ait Şehit Şenol Akar parkında protokol üyelerine ikramlarda bulunuldu.