MAHALLELİDEN BAŞKANIMIZA DAVET
| 20.Ağustos.2018 |
MAHALLELİDEN BAŞKANIMIZA DAVET

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, eşi Filiz OZAN hanımefendi ile birlikte İlçemiz Ektirli mahalle sakinlerinin daveti üzerine vatandaşlarımızla bir araya geldi. Ektirli mahalle sakinlerinin yaz aylarında oturak yeri olarak kullandıkları Taş pazarı mevkiine Belediye Başkanımızı davet ettiler. Mahallelinin davetini kırmayarak eşi Filiz OZAN hanımefendi ile birlikte vatandaşlarımızla bir araya gelen Başkanımız mahalleli ile sohbet ederek talep ve sorunlarını dinledi. Taş pazarı mevkiinde çevre düzenlemesi, oturma grupları ve spor aletlerinin konması ile ilgili vatandaşların taleplerini dileyen Başkanımız en kısa sürede taleplerin yerine getirileceğinin sözünü verdi. Mahalle sakinleri de ilçemize ve mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı da memnuniyetlerini dile getirerek, Başkanımıza teşekkürlerini sundular ve Taş pazarı mevkiine her zaman davetli olduklarını belirterek tekrar oturmaya beklediklerini söylediler. Başkanımız ve eşi, mahalle sakinlerine davet ve yapılan ikramlar için teşekkür ederek, herkese iyi akşamlar diledi.