BAŞKANIMIZ PERSONELİMİZİN NİŞAN MERASİMİNE KATILDI
| 16.Ağustos.2018 |
BAŞKANIMIZ PERSONELİMİZİN NİŞAN MERASİMİNE KATILDI

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçemiz Gölcük mahalle sakinlerinden, Belediye personelimiz Harun İzgüt ile Ulukonak Mahalle sakinlerinden Canan Çetinkaya’ nın nişan merasimine katıldı. Genç çiftimizin aileleri ve davetlilerle selamlaşan Başkanımız, kızı babasından "Allah'ın emri, Peygamberin kavliyle" diyerek istedi. Aile yakınlarının da bulunduğu kız isteme merasiminin ardından yüzük takma merasimine geçildi.
Başkanımız, Ulukonak mahalle muhtarı Cavit Öztürk ile birlikte genç çiftimizin nişan yüzüklerini taktılar.
Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, evliliğe giden yolda ilk adım olan nişan merasiminde çiftimizin birbirlerine olan sevgi ve muhabbetlerinin devamını diledi. Her iki aileye de nişanın hayırlı ve uğurlu olmasını Cenabı Allah tan niyaz eden Başkanımız, çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileyip, nişan kurdelesini kesti.