KARPUZLU BELEDİYESPORUMUZ TOP BAŞI YAPTI
| 15.Ağustos.2018 |
KARPUZLU BELEDİYESPORUMUZ TOP BAŞI YAPTI

Karpuzlu Belediye Sporumuz 2018-2019 futbol sezonunun açılışını Alinda Stadında yaptı.
Karpuzlu Belediyesporumuz, İlçemiz Alinda şehir stadında gerçekleştirdiği antrenmanda, Amatör Süper Lig yeni sezon açılışını Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ın elinden tatlı ikramı ile gerçekleştirdi.

Yeni sezon açılışına Onursal Başkanımız ve Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Meclis üyelerimiz, Muhtarlar, Siyasi Parti Başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kulüp yöneticileri, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlarımız katıldı.

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul Ozan, sezon açılışında tüm futbolcuları kutlayarak "Yeni sezonun yöneticilerimize, futbolcularımıza, taraftarlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Karpuzlu Belediyesporumuz ile beraber İlçemizi temsil eden Ulukonakspor ve Ömerlerspora da başarılar dileyen Başkanımız; Kazasız, belasız şampiyonlukla sonlanan bir sezon olur inşallah" dedi.