BAŞKANIMIZDAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR
| 9.Ağustos.2018 |
BAŞKANIMIZDAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Meclis üyemiz Sn. Nizamettin KIZILYAR ile birlikte, Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekiplerince Şenköy mahallesinde bulunan ana dağıtım istasyonundan Tekeler Yeni mahalle şebekesine yapılacak olan içme suyu bağlantı çalışmalarını yerinde inceledi. Bağlantının 600 metre boruyla gerçekleşeceğini söyleyen Başkanımız, mangırlar mevkiinde de ASKİ ekiplerince su gözlerinde yapılan kabtaj yenileme çalışmalarının devam ettiğini, üç adet göz ün çalışması biterek ana şebekeye bağlandığını, dördüncü göz çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Başkanımız; Aski ekiplerine yapmış olduğu bu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, İlçemizin su sorunlarının çözülmesinde her zaman bizlere tam destek olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU’ na da ayrıca teşekkürlerini sundu.