BAŞKANIMIZDAN BAYAN VE ÇOCUKLARA JEST
| 7.Ağustos.2018 |
BAŞKANIMIZDAN BAYAN VE ÇOCUKLARA JEST

İlçemizde yaz tatili dolayısıyla Koğuk mahallesindeki bayan ve çocuklara yönelik olarak Kuşadası- Güzelçamlı’ ya Belediyemiz araçlarıyla günübirlik gezi turu düzenlendi. İlçemiz Koğuk mahallesindeki bayanlarımızın talepleri üzerine Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ın talimatıyla belediyemize ait araç tahsis edilip, mahalle sakinlerine ulaşım desteği verilerek Güzelçamlı Milli parkına gezi düzenlendi. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, “Belediyecilik hizmetlerini yerine getirmenin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerin gelişimine de büyük katkı sunuyoruz. İlçemiz Koğuk Mahalle sakinlerimiz deniz gezisi için Belediyemizden otobüs talebinde bulundu. Kendilerine düzenleyecek oldukları gezi için araç tahsis ederek, ulaşım desteği verdik” dedi. Vatandaşlarımıza İyi tatiller, iyi eğlenceler diledi.