AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTIMIZ
| 1.Ağustos.2018 |
AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTIMIZ

AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTIMIZ Ağustos ayı olağan meclis toplantımız Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ın Başkanlığında, Meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir. Başkanımız; Meclis üyelerimizi ve katılımcıları selamlayarak, yapılacak olan toplantının ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diledi. Yoklama yaptırarak meclis toplantısını açtı. Gündemin 2. Maddesi olan Temmuz ayı olağan meclis toplantı tutanağı Meclisimizce oy birliği ile kabul edilmiştir. Gündemin 3. Maddesi olan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 23.07.2018 tarih ve E.221 sayılı İlçemiz Ulukonak mahallesine Düğün salonu yapılması konulu yazısı görüşülerek, arsanın Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisi meclisimizce oy birliği ile kabul edilmiştir.