BAŞKANIMIZ İSTEDİ ÇERÇİOĞLU GÖNDERDİ
| 20.Temmuz.2018 |
BAŞKANIMIZ İSTEDİ ÇERÇİOĞLU GÖNDERDİ

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ın talebiyle, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Özlem Çerçioğlu’ nun talimatıyla gönderilen Büyükşehir Belediyesine bağlı  Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol şube iş makineleri İlçe merkezinde yapılacak olan sıcak asfalt için Milas caddesinde kazı çalışmalarına başlandı.

Yapılan yol kazı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkanımız,  görevli personelle yapılacak iş ve işlemler hakkında istişarelerde bulunarak bilgi aldı.

Başkanımız yaptığı açıklamasında; “Bizler, göreve geldiğimizden bu güne kadar verdiğimiz sözleri tek tek hayata geçirdik. Bu sözlerimizden bir tanesi de ilçe merkezimiz ana caddelerinin sıcak asfaltla buluşturulmasıydı. Bütün bu hizmetlerde hep yanımızda olan desteğini bizlerden esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız topuklu efemiz Sn. Özlem Çerçioğlu’ na teşekkürlerimi sunarım, İlçe halkımıza hayırlı olsun” dedi.