İLÇEMİZDE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞÖLENİ
| 16.Temmuz.2018 |
İLÇEMİZDE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞÖLENİ

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü yürüyüşü İlçemiz merkezinde yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Yürüyüşe Kaymakam Vekilimiz Vali yardımcısı Sn. Ömer Faruk GÜNAY ve Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN başta olmak üzere İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma komutanı, Daire amirleri, Meclis üyelerimiz, Muhtarlarımız, Oda başkanları, siyasi parti parti başkanları, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve genç, yaşlı çok sayıda vatandaşımız katıldı.
İlçemiz merkezin’ de Fetullahçı Terör Örgütü üyeleri tarafından 15 Temmuz’da yapılan darbe girişimi nedeniyle yıl dönümünde düzenlenen yürüyüşte sloganlarla darbe girişimi protesto edildi.
Cumhuriyet Meydanından başlayıp cadde boyunca devam edip yine Cumhuriyet Meydanında sonlandırıldı. Yürüyüş bitiminde saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından Kaymakam vekilimiz Sn. Ömer Faruk Günay günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri” temalı slayt gösterisi, Kur-an’ı Kerim ile dualarla, Selalar okundu. protestolara katılan vatandaşlara, Belediyemiz tarafından pilav, ayran ve içecek ikramı yapıldı.
Çeşitli etkinliklerle Milletimizin darbeye karşı kararlı duruşu darbe girişiminin yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Günü'nde bir kez daha ortaya konmuştur.