15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN LOKMA HAYRI YAPILDI
| 13.Temmuz.2018 |
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN LOKMA HAYRI YAPILDI

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Meclis üyemiz Sn. Zekayi Seven ile birlikte, 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz’ da yaşanan darbe girişiminde hayatını kaybeden demokrasi şehitleri Asker, Polis ve vatandaşlarımız anısına Belediyemiz tarafından ilçemiz Tekeler mahallesi pazaryerinde düzenlenen lokma hayrına katıldı.

Pazaryerindeki esnaf ve vatandaşlarımızla selamlaşıp sohbet eden Başkanımız, vatandaşlara lokma ikram etti.

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN; Devletimizin ve ordumuzun her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, aziz şehitlerimiz anısına lokma yapıldığını belirtti. 15 Temmuz’ da yaşanan darbe girişiminde hayatını kaybeden demokrasi şehitleri Asker, Polis ve vatandaşlarımıza, gazilerimize şükran ve minnet borçluyuz diyerek, bu vatan uğruna şehit olan herkese Allah’tan rahmet diliyorum dedi.