BAŞKANIMIZ SANAYİ ESNAFI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU
| 10.Temmuz.2018 |
BAŞKANIMIZ SANAYİ ESNAFI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçemiz Sanayi esnafları ile sabah kahvaltısında buluştu.

Kahvaltıya, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Karpuzlu Esnaf ve Sanatkârla Odası Başkanı Musa Kaçan ve çok sayıda sanayi esnafımız katıldı. Esnaflarımızla selamlaşıp sohbet eden Başkanımız, talep ve sorunlarını dinledi. Karpuzlu Belediyesi olarak başta ilçemiz Koğuk mahallesine yapılacak olan Sanayi sitesi projemiz olmak üzere gerçekleştirilecek olan projeleri anlatan Başkanımız, önümüzdeki aylarda ve yeni dönemde yapılacak olan proje ve çalışmalardan söz etti.  Esnaflarımız tarafından yöneltilen soruları da yanıtlayan Başkanımız, ilçemiz için bugüne kadar hep ertelenmiş pek çok problemi çözmek için çalıştıklarını, yapılan tüm plan ve projelerde giderek büyüyen ve gelişen bir Karpuzlu’ yu hesap ederek hareket ettiklerini belirtti. Kahvaltıya katılımlarından dolayı esnaflarımıza teşekkür etti.