ŞEHİTLER PARKI HALKIMIZIN HİZMETİNDE
| 7.Temmuz.2018 |
ŞEHİTLER PARKI HALKIMIZIN HİZMETİNDE

Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan Şehitler Parkı düzenlenen törenle vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Törene Belediye Başkanımız” Sn. Tuğrul Ozan, Belediye Meclis üyelerimiz, Oda Başkanlarımız, Muhtarlarımız, Sivil toplum kuruluşlarımız, Siyasi Parti Başkanları, basın mensupları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Program açılış alanında Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımı ve halk oyunları ekibinin gösterileri ile devam etti. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY’un ; Bastığın yerleri toprak diyerek geçme, Tanı: Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı, Sen şehit oğlusun, İncitme, yazıktır atanı: Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. dizeleriyle başlayan protokol konuşmasında bütün Şehitlerimize ve gazilerimize rahmet ve şükranlarını sundu. Büyükşehir Belediyesi ile hizmette bir olduklarını belirterek ilçemizde ve mahallelerimizde Büyükşehir Belediyesince 25 milyon TL, İlçe belediyemizce de 6 milyon TL yatırım yapıldığını belirten başkanımız, Belediyemiz tarafından yapılan Şehitler Parkımızın isminin verilmesinde ve yapılan hizmetlerde desteklerini esirgemeyen Belediye Meclis üyelerimize, Belediye çalışanlarımıza, firmalara, ilçe esnaflarımıza, park ve bahçe tasarımcısı Filiz Çetin hanım’ a, açılışımıza katılan Aydın Büyükşehir Belediyesi zeybek ekibine ve bayan mehteran takımına ve de her zaman yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Topuklu Efemiz sayın Özlem Çerçioğlu’ na vatandaşlarımızın huzurunda teşekkürlerini sundu. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN: “Biz diyoruz ki, Parkımızda hep beraber dinlenelim, eğlenelim, ama hep beraber de parkımızı koruyalım. Bu duygularla Şehit ve Gazilerimize rahmet ve şükranlarımı sunar, Şehitler Parkımız sizlere ve ilçemize Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın” dedi. Dualarla yapılan kurdele kesiminin ardından açılışı gerçekleştirilen Parkımızı protokol üyeleriyle birlikte gezen Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’a ve protokol üyelerine kamelyada ikramlarda bulunuldu. Şenliğe katılan vatandaşlarımıza açılışın ardından Belediyemiz tarafından pilav ayran ve lokma ikramlarında bulunuldu.