HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTIMIZ
| 6.Haziran.2018 |
HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTIMIZ

Haziran ayı olağan meclis toplantımız Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ın Başkanlığında, Meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Başkanımız; Meclis üyelerimizi ve katılımcıları selamlayarak, Terörle mücadelede şehit düşen polislerimize askerlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum diyerek, yapılacak olan toplantının ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diledi. Yoklama yaptırarak meclis toplantısını açtı.

Gündemin 2. Maddesi olan Mayıs ayı olağan meclis toplantı tutanağı meclisimizce oy birliği ile kabul edilmiştir.

Gündemin 3. Maddesi olan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 30.05.2018 tarih ve E.166 sayılı İlçemiz Hatıpkışla mahallesine Düğün salonu yapılması konulu yazısı görüşülerek, 2018 yılı sonuna kadar yapılması şartı ile Aydın Büyükşehir Belediyesine tahsisi meclisimizce oy birliği ile kabul edilmiştir.

Gündemin 4. Maddesi olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ nün 31.05.2018 tarih ve E 18 sayılı Festival konulu yazısı görüşülerek, Plan Bütçe komisyonunca görüşülmek üzere havalesi meclisimizce oy birliği ile kabul edilmiştir.