BAŞKANIMIZDAN TATLI İKRAMLI 1 MAYIS KUTLAMASI
| 1.Nisan.2018 |
BAŞKANIMIZDAN TATLI İKRAMLI 1 MAYIS KUTLAMASI

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü münasebetiyle Belediyemizde çalışan işçilerimizle Belediye toplantı salonunda bir araya gelerek personelimize tatlı ikramında bulunarak, 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı.
Başkanımız; “696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile resmi kurumlarda taşeron statüsünde çalışan işçilere kadro verilerek Belediyemiz şirketine geçişiniz yapıldı. İnşallah yeni yapılacak düzenlemelerle sosyal haklarda daha da iyi şartlarda çalışmalarınız sağlanır dedi.
Dört yıllık süreçte hep birlikte birçok çalışmaya imza attıklarını kaydeden Başkanımız; ‘’işçinin ve emekçinin alın terinin kutsal olduğunu bir kez daha hatırladığımız çok özel günlerden birisi. Bizim ortak hedefimiz, alın terimizin ve emeğimizin karşılığını vermektir. Bu sorumluluğu ilçe halkımıza karşı taşıyoruz. Çünkü hemşerilerimiz bize güveniyor, bizden çok şey bekliyor. Emeğe ve alın terine saygı içinde görevimizi yerine getiriyoruz. Ben en üst kademeden en alt kademede tüm çalışanlarıma teşekkür ediyor, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını kutluyorum" dedi.