ZEYTİNDALI HAREKATI HALISAHA FUTBOL TURNUVASI FİNAL KARŞILAŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ
| 26.Nisan.2018 |
ZEYTİNDALI HAREKATI HALISAHA FUTBOL TURNUVASI FİNAL KARŞILAŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ

Belediye Başkanlığımız Tarafından Şehit Ömür Nam Sosyal tesislerimizdeki halı sahamızda düzenlenen Zeytindalı Harekatı Halı Saha Futbol Turnuvasında Emniyet Gücü Spor ile Barış Gücü Spor arasında Dün Akşam Gerçekleşen Final Karşılaşmasında 0 – 0 berabere biten maçta gol olmayınca penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında Emniyet Gücü Spor, Barış Gücü Spor karşısında 5-4’ lük skorla turnuvamızın şampiyonu oldu.

Turnuvamızın Final Karşılaşması Sonunda Ödül Töreni Düzenlendi, Törene Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçe Emniyet Amiri, Meclis üyelerimiz, Oda Başkanlarımız, Muhtarlarımız, Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Karşılaşma sonrası Başkanımız yaptığı konuşmasında; Türk Silahlı kuvvetlerimizin Suriye de düzenlediği Zeytindalı Harekatına dikkat çekmek için gerçekleştirdiğimiz futbol turnuvamıza katılan takımlarımıza teşekkür ederek, Spor’un ve sporcu’nun her zaman yanında olduğunu belirtti, turnuvaya uzaktan yakından katılan tüm vatandaşlarımıza da teşekkür etti ve ödül törenine geçildi.

Turnuvada Görev alan Hakemlerimiz Hüseyin Şimşek’e, Harun İzgüt’e, ve Melih Özmen’e, madalya ve plaket verildi.

Emniyet Gücü Spordan Ertan Çelik’ e, En iyi Kaleci ödülü,

Emniyet Gücü Spordan Volkan Dönmez’ e Gol Krallığı ödülü,

Fırtina Obüsleri’ne Centilmen Takım ödülü verildi.

Diriliş 1453 takımına Turnuva 3.lük Kupası,

Barış Gücü Spor’a Turnuva 2.lik Kupası protokol üyelerimiz tarafından verildi.

Turnuva Şampiyonu Emniyet Gücü Spor’ a Şampiyonluk kupası, madalyaları ve ödül olarak ta turnuvamızın adını da temsil eden Zeytin fidanları şampiyon takımdaki oyunculara Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN tarafından verildi. Başkanımız şampiyon takıma tebrik ederek başarılarının devamını diledi.