23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARI
| 23.Nisan.2018 |
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı İlçemiz Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenk koyma töreni ile başladı. Törene Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçe Emniyet amiri, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları, Daire amirleri, Siyasi Parti Başkan ve temsilcilerinin katıldı. Çelenk Koyma töreninin ardından, İlçemiz Vakıfbank İlkokulunda gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. Yılı kutlama programına Karpuzlu Kaymakam V. Sn. Burak ÇİMŞİR, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçe Emniyet amiri, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları, Daire amirleri, Siyasi Parti Başkan ve temsilcileri ve çok sayıda ilçe vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören çocukların şiir okuması, halk oyunları gösterisi ve çeşitli gösterilerle devam etti. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile toplu fotoğraf çekiminden sonra program sona erdi.