BAŞKANIMIZDAN POLİSLERE ÇİKOLATALI KUTLAMA
| 10.Nisan.2018 |
BAŞKANIMIZDAN POLİSLERE ÇİKOLATALI KUTLAMA

10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları, dolayısıyla, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN Karpuzlu İlçe Emniyet Amirliğine ziyaret etti. Başkanımız, ziyarette emniyet mensuplarına çiçek hediye ederek, çikolata ikramında bulundu. İlçe Emniyet Amiri Sn. Ersan Kıyak ve Polis memurlarımızın Polis Haftasını ve Teşkilatın kuruluşunun 173. Yıldönümünü kutladı.

Polislerimize görevlerinde başarılar dileyen Başkanımız tüm polislerimizin 10 Nisan Polis gününü kutluyor, kahraman polislerimize daha nice kahramanlıklar temenni ediyorum. Emniyet Teşkilatımızda şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyorum, halen görevleri başında olan tüm polislerimize de kolaylıklar diliyorum dedi. Emniyet Amiri Sn. Ersan Kıyak; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretinden dolayı ilçe teşkilatı adına Başkanımıza teşekkür etti.