NİSAN AYI MECLİS TOPLANTIMIZ
| 4.Nisan.2018 |
NİSAN AYI MECLİS TOPLANTIMIZ

Nisan ayı olağan meclis toplantımız Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN ve Meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Başkanımız; Meclis üyelerimizi selamlayarak, Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş için vefatının 21. yıldönümünde rahmet ve saygıyla anıyorum, mekânı cennet olsun dedi.

Terörle mücadelede şehit düşen Asker, Polis ve güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diledi. Yaralı olan gazilerimize de acil şifalar dileğinde bulundu.

Meclis oturumunu açarak, yapılacak olan toplantının ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diledi. Yoklama yaptırarak meclis toplantısını açtı.

Gündemin 3. Maddesi olan 2017 yılına ait Denetim Komisyonu Raporu Meclis üyesi Muharrem Yalçın tarafından okunarak, Meclise bilgi verildi.

Gündemin 4. Maddesi olan 2017 yılı Faaliyet raporunun okunması için Başkanımız yasa gereği görevi Meclis Başkan vekili Sn. Müsamettin AYAZ’ a devretti. Faaliyet raporu okunduktan sonra Meclis üyelerinin oylarına sunuldu, 8 kabul oyuna karşılık Meclis üyeleri Hasan Nargiz, Metin Yalçın ve Tuna Şenyüz’ ün ret oyuyla oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemin 5. Maddesi olan Destek Hizmetleri Müdürlüğünün 29.03.2018 tarih ve E.25 sayılı ücret tarifesi konulu yazısı görüşülerek, Plan ve bütçe komisyonuna havale edilmiştir.

Diğer Gündem maddeleri olan Ege ve Türkiye Belediyeler Birliğine 1 Asil 1 yedek üye seçimi, Aydın Afet Acil Yardım Kurtarma birliği üye seçimi, İmar komisyonu kurulması ve üye seçimi, Plan bütçe komisyonu, Bina arazi vergisi değerlendirme komisyonu, ve iki kişilik Encümen üye seçimleri yapıldı.

Başkanımız 2017 yılında görev yapan Komisyon üyelerine ve Encümen üyelerine Belediye personelimize teşekkürlerini sundu.

Ek gündem maddesi olan Alinda Antik Kentinin Turizme kazandırılması kapsamında Güney Ege Kalkınma Ajansı kültür turizminin geliştirilmesi mali destek programına Belediyemizce proje hazırlanarak başvuru yapılması için Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ a iş ve işlemleri yürütmek üzere yetki verilmiştir.

Diğer Ek gündem maddesi olan Belediyemize ait Kartuğ Sağlık ve Sosyal Hizmetler Temizlik San.Tic.Ltd.Şti. yetkili müdür olarak Meclis üyemiz Sn. Müsamettin Ayaz’ a yetki verilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir. Toplantı sonunda Başkanımız; “2018 yılının birlik beraberlik içinde çalışmaların devam edeceğini, ilçemizi yeni projelerle yeni hizmetlerle buluşturacağını” söyledi.