ALİNDA PROJEMİZ HAZIR
| 2.Nisan.2018 |
ALİNDA PROJEMİZ HAZIR

İlçemiz Alinda Antik Kentimizin Kültür Turizmine kazandırılması kapsamında Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın Kültür Turizminin Geliştirilmesi mali destek programı kapsamında, Alinda Antik kentimizdeki öğelerin açığa çıkarılması, korunması, sergilenmesi, çevre düzenlemeleri, aydınlatılması, tanıtım tabelalarının konuşlandırılması ve ilçemizin çekiciliğinin artırılması kapsamında Belediyemizce hazırlanan “Kraliçe Adanın Şehri Alinda Sizleri Bekliyor” adlı proje taahhütnamesi Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)’ na teslim edilmek üzere Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN tarafından imzalandı.

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN; Kültür Turizmi ile ilçemizi tanıtmak, bölge insanlarımızın kaynaşmasının önemini vurgulayarak, Alinda antik kentimizdeki yapıların turizm açısından ilçemize önemli katkı sağlayacağını ve böyle projeleri en iyi şekilde değerlendirilerek, Alinda Antik kentimiz ile ilgili tanıtımlara ağırlıklı olarak projelerin yapılmakta olduğunu ve projelerin tüm hızıyla devam edeceğini söyleyerek, ilçemizi Turizme kazandıracağız dedi.

İlçemize Hayırlı uğurlu olsun.