ORMAN HAFTASI AĞAÇ DİKİM ETKİNLİGİMİZ
| 21.Mart.2018 |
ORMAN HAFTASI AĞAÇ DİKİM ETKİNLİGİMİZ

21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla İlçemiz Koğuk mahallemizde bulunan Belediyemize ait Hatıra Ormanında ağaç dikme etkinliği düzenlendi. Fidan dikimi etkinliğine, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul Ozan, İlçe Jandarma Komutanı, Meclis üyelerimiz, Oda Başkanlarımız, Muhtarlarımız, Sivil toplum kuruluş temsilcileri, Siyasi parti Başkanları, Orman İşletme personelleri, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN; Belediyemize ait araziye çeşitli türlerde fidan dikimi yaptık, amacımız ilçemizi yeşillendirmek, çocuklarımızın, gençlerimizin ve öğrencilerimizin ağaç konusunda bilinçlenmesidir. Çocuklarımız diktikleri bu ağaçlarla birlikte büyüyüp, onlar gibi gelişecekler ve bizim geleceğimizin kökleri olacaklar dedi. Program sonrası öğrenci ve katılımcılarımıza Belediyemiz tarafından meyve suyu ve kek ikramında bulunuldu.