BAŞKANIMIZDAN YAŞLILAR GÜNÜ KUTLAMASI
| 20.Mart.2018 |
BAŞKANIMIZDAN YAŞLILAR GÜNÜ KUTLAMASI

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Yaşlılar Haftası münasebetiyle İlçemiz Ovapınarı mahallesinde ikamet eden Hatice Ünlü ve Yeni mahalle sakinlerinden Fatma Anmak’ ı evlerinde ziyaret edip çiçek ve hediyeler vererek, Yaşlılar günlerini kutladı.

Bugünlerimizi yaşlılara borçluyuz diyen Başkanımız, Her fırsatta yaşlıları sevindirmek ve onların gönüllerini almak için Yaşlılar Haftası vesilesiyle onları ziyaret ederek gönüllerini aldı.

Engin tecrübeleriyle topluma yol gösteren değerli büyüklerimize gereken saygıyı göstermek hepimizin görevidir. Bizim kültürümüzde büyüğe saygı ile küçüğe de sevgi ile yaklaşmak vardır.  Yaşlılarımıza karşı toplumsal duyarlılığın artması gerektiğini  kaydeden Başkanımız “Bulduğumuz her fırsatta yaşlılarımız ziyaret edilmeli, yardıma muhtaçlar sevindirilmeli ve toplumda birlik ve beraberlik sağlanmalı. Günümüzde maalesef bu güzel geleneklerimiz unutulmaya başladı. Bizler bu güzel geleneklerimizi yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya çalışıyoruz. Onların dualarını alabilmek en büyük mutluluk kaynağımızdır. Kültürel değerleri yeni nesillere aktaran, deneyimleriyle bizlere ışık tutan yaşlılarımıza hak ettikleri değeri vermeyi görev biliyoruz’’ dedi.