BAŞKANIMIZ KADINLARIMIZIN GÜNÜNÜ KUTLADI
| 8.Mart.2018 |
BAŞKANIMIZ KADINLARIMIZIN GÜNÜNÜ KUTLADI

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlamaları münasebetiyle Belediyemiz toplantı salonunda İlçemiz bayanlarıyla bir araya gelerek, kadınlarımızın bu özel gününde karanfil hediye ederek kutladı.
Başkanımız; Günün anlam ve önemini belirten pastayı eşi Filiz OZAN hanımefendi ile birlikte kestiler ve ikramlarda bulunuldu.
İlçemiz Demircidereden seçilen ilk kadın muhtarımız Gül Esin hanıma rahmet ve şükranlarını sunan Başkanımız; İlçemizde yapılan, devam etmekte olan ve yapılacak olan hizmetler ile ilgili bilgiler vererek katılımcı kadınlarımız ile sohbet edip, istek, talep ve sorunlarını dinledi ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutladı.
Kadınlarımız da bu özel günümüzde bizlerle birlikte oldukları için ve bizleri bu programa davet ettikleri için Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz." dediler.