BAŞKANIMIZDAN OKULLARA TAM DESTEK
| 26.şubat.2018 |
BAŞKANIMIZDAN OKULLARA TAM DESTEK

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçemiz Çobanisa Hakim Ahmet Akgün İlkokulu’nu ziyaret ederek, okulun talep ve ihtiyaçları doğrultusunda öğrencilere yönelik hazırlanan kırtasiye ve spor malzemelerini okul öğrencilerine teslim etti.

İçinde defter, oyun hamuru, sulu boya, kuru boya, pastel boya, oyun seti gibi malzemelerin yer aldığı okul malzeme setleri ve Basketbol, Voleybol, Futbol topları  hediye edildi.

Daha sonra öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, öğrencilerin sorularını cevaplayan Başkanımız, öğrencilerin derslerine düzenli olarak çalışmalarını ve başarılı olmalarını istedi.

Bireysel kabiliyetlerinin yanı sıra tesis ve malzeme alanında desteklendiği zaman gençlerin önünün açılacağını belirten Başkanımız; eğitimdeki başarının her anlamda başarıyı getirdiğini söyleyerek, ilçemiz okullarının eğitim camiasının yanında olacaklarını ve ihtiyaçlarını temin edeceklerini Eğitim ve spor alanında okulların ihtiyaçlarının karşılandığını ve karşılanmaya devam edeceğini söyledi.