ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTIMIZ
| 8.şubat.2018 |
ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTIMIZ

ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTIMIZ Şubat ayı olağan meclis toplantımız Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ın Başkanlığında, Meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir. Başkanımız; Meclis üyelerimizi selamlayarak, yapılacak olan toplantının ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diledi. Yoklama yaptırarak meclis toplantısını açtı. Gündemin 3. Maddesi olan Tekeler mahallemizde gerçekleşecek olan Yörük Şenliği ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonunun raporu görüşülerek, Meclis üyesi Hasan Nargiz’ in red oyuna karşılık, oy çokluğu ile kabul edilmiştir. Gündemin 4. Maddesi olan Mali Hizmetler Müdürlüğü’ nün 25.01.2018 tarih ve E 102 sayılı Huzur hakları konulu yazısı görüşülerek, oy birliği ile kabul edilmiştir. Gündemin 5. Maddesi olan Mali Hizmetler Müdürlüğü’ nün 29.01.2018 tarih ve E 106 sayılı Fazla çalışma ücreti konulu yazısı görüşülerek, oy birliği ile kabul edilmiştir. Gündemin 6. Maddesi olan Yazı İşleri Müdürlüğü’ nün 29.01.2018 tarih ve E.20 sayılı Meclis tatili konulu yazısı görüşülerek, Tatil yapılmaması Meclisin çalışmalara devam etmesi oy birliği ile kabul edilmiştir.