VALİMİZİN İLÇEMİZE ZİYARETİ
| 7.şubat.2018 |
VALİMİZİN İLÇEMİZE ZİYARETİ

Aydın Valimiz Sn. Yavuz Selim KÖŞGER’ in ilçemize ziyareti sebebiyle İlçe Kaymakamımız Sn. Burak ÇİMŞİR, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı, Daire amirlerimiz ve Siyasi parti Başkanları tarafından Kaymakamlık bahçesinde karşılandı.

Kaymakamlık Toplantı salonunda gerçekleşen toplantı da İlçemiz Kaymakamlığının sunumu İlçe Kaymakamımız Sn. Burak ÇİMŞİR tarafından yapıldı. Toplantı sonrası İlçe Devlet Hastanesine ziyaret eden Valimiz ilçe merkezinde Esnaf ve vatandaşlarımızla selamlaşarak sohbet etti. Öğle yemeğinin ardından İlçe Emniyet Amirliğinde ziyarette bulunan Valimiz ziyaret sonrası İlçemiz merkezindeki Çarşı camiinde Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızla incelemelerde bulundu.

Valimiz Sn. Yavuz Selim KÖŞGER’ in Belediyemize yapmış olduğu ziyaretinde Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Meclis üyelerimiz ve personellerimiz tarafından karşılanarak, çiçek hediye edildi. Makam odasında gerçekleşen toplantıda Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN tarafından Brifing sunumu yapıldı ve ikramlarda bulunuldu.

Belediyemiz ziyareti sonrası, Valimiz ve beraberindeki heyet, Aydın İl Emniyet müdürlüğünce İlçemiz Şehit Şenol Akar ortaokuluna yaptırılan Çocuk ve gençler sosyal koruma destek programı kapsamında hazırlanan Şehit Polis Nedim Cengiz Eker (Z) kütüphanesinin açılışını ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İlçemiz Vakıfbank ilkokuluna yaptırılan zenginleştirilmiş kütüphane açılış törenine katıldılar. Daha sonra yapımı tamamlanan İlçemiz İmam Hatip Ortaokulunda incelemelerde bulunuldu. İlçemiz merkezi ile Alinda Antik kenti arasındaki yolda incelemelerde bulunan Valimiz İlçe Jandarma Komutanlığını ve Organik Zeytin birliği zeytin sıkım tesislerindeki ziyareti sonrası ilçemizden ayrıldı.