ŞEHİTLERİMİZ İÇİN LOKMA HAYRI YAPILDI
| 3.şubat.2018 |
ŞEHİTLERİMİZ İÇİN LOKMA HAYRI YAPILDI

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN LOKMA HAYRI YAPILDI Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Afrin’ e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen asker ve vatandaşlarımız için Belediyemiz tarafından İlçemiz Pazaryeri Zabıta Bürosu önünde lokma hayrı yapıldı. Gerçekleştirilen lokma hayrına Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Meclis üyelerimiz, Oda Başkanlarımız, Muhtarlarımız, Siyasi parti Başkanları ve vatandaşlarımız katıldı. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN; devletimizin ve ordumuzun her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, aziz şehitlerimiz anısına lokma yapıldığını belirtti. “Zeytin Dalı Harekatında şehit olan askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.