İLÇEMİZDE TİYATRO VE MÜZİK DİNLETİSİ
| 24.Ocak.2018 |
İLÇEMİZDE TİYATRO VE MÜZİK DİNLETİSİ

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ın talebiyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU’ nun talimatıyla, Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Kültür Kumpanyası ekibi tarafından İlçemiz Dr. Mustafa Yaman Düğün salonunda 'Pusuda' adlı tek perdelik oyun sahnelendi. Oyun sonunda ise sahneye Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Orkestrası çıktı. Sevilen türküleri seslendiren orkestra ilçemiz vatandaşlarını keyifli bir akşam yaşattı.

Sahnelenen tiyatro oyunu ve müzik dinletisine Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, meclis üyelerimiz, Oda Başkanlarımız, muhtarlarımız, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaşlarımız katıldı.

Etkinlik sonunda Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Kültür Kumpanyası ekibine desteklerinden ötürü teşekkür ederek, plaket verdi.

Başkanımız; sosyal ve kültürel faaliyetlere desteğinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU' na teşekkürlerini sundu.