BAŞKANIMIZDAN GÖRME ENGELLİLERE ZİYARET
| 13.Ocak.2018 |
BAŞKANIMIZDAN GÖRME ENGELLİLERE ZİYARET

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN; Beyaz Baston Dünya Görme Engelliler Haftası dolayısıyla ilçemiz öğretmenlerinden görme engelli Menderes İNAN hocamızı evinde ziyaret ederek, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasını kutladı.

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ın talimatıyla, Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilçemiz görme engelli vatandaşlarımızdan olan Abak mahallesinden Ahmet Ünlü, Ektirli mahallesinden Özgür Aydın ve Ulukonak mahallesinden Hakkı Kurt’ u evlerinde ziyaret edilerek, görme engelliler haftası kutlandı. Vatandaşlarımızın talep ve sorunları dinlendi.

Başkanımız; insanların dünyaya farklı pencereden bakabilmeyi öğrenmesi gerektiğini ifade ederek, engellilere acınmaması gerektiğini kaydetti.

Engelli kardeşlerimizin rahatça yaşayabileceği bir şehir için çalışmalarımız devam ediyor. Kendimizi engelli arkadaşlarımızın yerine koyarak, onların yaşadığı zorlukları görerek, elimizden geldiğince onların istediği şekilde yardımcı olmalıyız.

Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle tüm görme engelli kardeşlerimizin günlerini kutluyorum dedi.

Görme engelli vatandaşlar ve aileleri bu anlamlı hafta içinde gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirtip, Belediye Başkanımız Tuğrul OZAN’ a teşekkür ettiler.