BAŞKANIMIZIN YENİ YIL MESAJI
| 31.Aralık.2017 |
BAŞKANIMIZIN YENİ YIL MESAJI

YENİ YIL MESAJI
Verimli bir yılı daha geride bırakırken, yeni projelerle, yeni hizmetlerle ve yoğun bir çalışmayla İlçemizin ve tüm mahallelerimizin analizlerini tamamlayarak 2018 yılına hazırız. Göreve geldiğimiz günden bu yana İlçemizin kalkınması, tanıtılması ve önemli projelerin hayata geçirilmesi için yoğun bir çaba sarf ediyoruz.
Yeni yılda İlçemizin çehresinin değişmesi, modern ve yaşanılabilir bir şehir olması yolunda çalışmalarımız bugün ve dün olduğu gibi bundan sonra da vatandaş odaklı olarak durmadan yılmadan devam edecektir.
2018 yılının Ülkemize, İlçemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, bereket ve mutluluk getirmesini diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin yeni yılını en içten duygularımla kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım.

Tuğrul OZAN