ŞEHİT ÖĞRETMENİMİZ KABRİ BAŞINDA ANILDI
| 24.Kasım.2017 |
ŞEHİT ÖĞRETMENİMİZ KABRİ BAŞINDA ANILDI

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Şırnak ili Merkez Yoğurtçular Köyü ilkokulu öğretmeni olarak görev yaparken Pkk’ lı teröristler tarafından okul lojmanı basılarak 12.11.1987 tarihinde şehit edilen Türkiye’ nin ve İlçemizin ilk şehit Öğretmeni Şenol AKAR Karpuzlu şehir mezarlığındaki kabri başında anıldı.

Anma programına Karpuzlu Kaymakamımız Sn. Burak ÇİMŞİR, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçe Emniyet Amir Sn .Ersan KIYAK, İlçe Jandarma Komutanı Sn. Mustafa DOĞANGÜNEŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Cemal AĞIROL, İlçe Müftümüz Sn. Himmet METİN, Daire Amirlerimiz, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve şehit öğretmenimizin ailesi katıldı.

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN Şehit Şenol Akar’ ın kabrine çiçek bıraktı. Daha sonra şehit öğretmenimiz Şenol Akar’ın kabri başında Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.