10 KASIM ATATÜRK’ Ü ANMA PROGRAMI
| 10.Kasım.2017 |
10 KASIM ATATÜRK’ Ü ANMA PROGRAMI

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün ebediyete yolculuğunun 79. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen anma programına, İlçe Kaymakamımız Sn. Burak ÇİMŞİR, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçe Emniyet Amiri Sn. Ersan KIYAK, İlçe Jandarma komutanı Sn. Mustafa DOĞANGÜNEŞ, Oda Başkanlarımız, Sivil Toplum Kuruluşları, Daire amirleri, Siyasi Parti Başkan ve temsilcileri öğretmenler ve öğrencilerin katıldı.

Tören ilçemiz Cumhuriyet meydanında Atatürk Anıtı’na İlçe Kaymakamımız Sn. Burak ÇİMŞİR ve Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN tarafından çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Ardından Vakıfbank İlkokulu öğrencileri tarafından icra edilen Atatürk’ ü Anma programı kapsamında şiir dinletisi ve tiyatro gösterisi ilçemiz Vakıfbank ilkokulu Vali Recep Yazıcıoğlu konferans salonunda gerçekleşti.