29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
| 28.Ekim.2017 |
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’Ey yükselen yeni nesil istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. “ sözleriyle gelecek nesillere emanet ettiği Cumhuriyetimiz, 94 yıldır olduğu gibi bundan sonra da korunup kollanarak ilelebet yaşayacaktır. Cumhuriyet’in kazanımlarına sahip çıkma kararlılığıyla laik, sosyal, hukuk devleti mücadelesini sürdürmeye devam edeceğiz.

Başta Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan için canlarını hiçe saymış şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı ilçe hemşerilerimiz başta olmak üzere bütün Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Tuğrul OZAN