TEKELER MAHALLESİ AŞURE HAYRIMIZ
| 13.Ekim.2017 |
TEKELER MAHALLESİ AŞURE HAYRIMIZ

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ın talimatıyla,   muharrem ayı dolayısıyla, Belediyemiz tarafından ilçemiz Tekeler mahallesi Cuma meydanında vatandaşlarımıza aşure hayrı yapıldı.

Yapılan aşure hayrına, Vali Yardımcısı Karpuzlu Kaymakam V. Sn. Ahmet YILMAZ, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul Ozan, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı, Meclis üyelerimiz, Mahalle Muhtarlarımız, Oda Başkanları, Sivil toplum kuruluşları, siyasi parti başkan ve temsilcileri, ilçe protokol üyeleri katıldı. Kaymakamımız, Başkanımız ve protokol üyeleri Tekeler pazaryerinde gezerek vatandaşlarımızla selamlaşıp, pazarcı esnaflarımıza hayırlı işler dilediler.

Kaymakamımız ve Başkanımız kendi elleriyle vatandaşlarımıza aşure ikram ettiler.

Başkanımız; Muharrem ayını yaşamının sevinci mutluluğu içinde olduklarını ifade ederek,  katılan tüm konuklara teşekkür etti. Vatandaşlarımızın bu mübarek ayda bir araya gelip bu gönül ikramından yararlanmaları son derece önem taşımaktadır. Dayanışma ve kaynaşmanın arttırılmasına yönelik bu tür etkinliklerin özellikle içinde bulunduğumuz muharrem ayının da ayrı bir önemi var.

Muharrem ayı’nın ve aşure gününün tüm islam alemine, ülkemize ve ilçemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’ tan niyaz ederim dedi.

Aşure hayrı sonrası Tekeler Mahalle Muhtarı Sn. Murat Döndü’ nün daveti üzerine muhtarlık binasında protokol üyelerine ikramda bulunuldu.