BAŞKANIMIZ İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
| 21.Eylül.2017 |
BAŞKANIMIZ İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI

BAŞKANIMIZ İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçemiz Vakıfbank İlkokulu tarafından düzenlenen 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama programına katıldı. Programa Kaymakam V. Sn. Ahmet YILMAZ, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma komutanı, daire amirleri, okul müdürleri, Oda Başkanları, Siyasi parti Başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve velileri katıldı. Öğrenciler tarafından şiirler okundu, Koro ve çeşitli gösteriler sergilendi. Okula Yeni başlayan öğrencilere Protokol üyeleri tarafından Okula Hoş geldin hediyeleri verildi. Lokma hayrı yapıldı. Belediyemiz tarafından da katılımcılara meyve suyu ve kek ikramlarında bulunuldu.