BAŞKANIMIZ ZABITA HAFTASINI KUTLADI
| 7.Eylül.2017 |
BAŞKANIMIZ ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Zabıta Haftasının 191. Kuruluş Yıl dönümü nedeniyle Belediyemiz Zabıta personeline çiçek hediye ederek, Zabıta Haftasını kutladı.

Başkanımız; Belediyemizin en önemli birimlerinden olan zabıta ekiplerimiz, gece, gündüz demeden günün 24 saati ilçemiz için önemli görevleri yerine getiriyorlar.  Tüm bu görevleri yerine getirirken Belediyemizin gören gözü ve işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız aynı zamanda Belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Zabıta Amirliğimiz bütün personeli ile ilçe vatandaşlarımızın her zaman yanında ve hizmetindedir.

Bu vesile ile bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı başta Belediye Zabıta Teşkilatımızı ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum dedi.