YÜZME HAVUZLU SOSYAL TESİS AÇILIŞIMIZI YAPTIK
| 14.Ağustos.2017 |
YÜZME HAVUZLU SOSYAL TESİS AÇILIŞIMIZI YAPTIK

İlçemiz Yüzme Havuzlu Sosyal Tesis açılışı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU'nun, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN'ın, Çine Belediye Başkanı Sn. Enver Salih DİNÇER, Büyükşehir ve Belediye Meclis Üyelerimizin, Oda Başkanlarımızın, Sivil Toplum Örgütlerimizin, Siyasi Parti Başkanlarımızın, Muhtarlarımızın ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla yapıldı.

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN yapmış olduğu konuşmasında; Belediyemize ait arazimizi Meclis kararı ile Büyükşehir Belediyesine tahsis ettik. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU’ nun talimatı ile yüzme havuzlarımızı, kafeterya ve Sosyal tesislerimizin yapımı tamamlandı. İnşallah bu tesisimizde 7’ den 70’ e yüzme bilmeyen Bütün vatandaşlarımız yüzme öğrenecek ve yaz aylarında serinleyecekler dedi ve Yüzme havuzlu Sosyal Tesisimizin İlçemize hayırlı olmasını diledi.

Tören konuşmalarının ardından tesisin açılış kurdelesini, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Çine Belediye Başkanı Sn. Enver Salih DİNÇER ve vatandaşlarımızla birlikte kestiler, tesis gezisinde Yüzme havuzunu vatandaşlarımızla birlikte inceleyen Başkanlarımız havuz başında hatıra fotoğrafı çekildiler.

Açılışın ardından Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem ÇERÇİOĞLU ve Çine Belediye Başkanı Sn. Enver Salih DİNÇER, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN'ı makamında ziyaret ettiler.