TEKELER MAHALLESİ İFTAR PROGRAMI
| 31.Mayıs.2017 |
TEKELER MAHALLESİ İFTAR PROGRAMI

Karpuzlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ve Belediye Başkanlığımız iş birliğinde ilçemiz Tekeler mahallesinde iftar yemeği düzenlendi. Tekeler mahalle meydanında düzenlenen iftar yemeğine Valimiz Sn. Ömer Faruk Koçak, Vali yardımcısı Kaymakam V. Sn. Alper Faruk Güngör, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, şehit yakınları, gazilerimiz, Meclis üyelerimiz, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Müftüsü, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlarımız, Daire amirleri, Siyasi Parti Başkan ve temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. İftar öncesi tüm davetlilerin masalarını Kaymakam Vekilimiz, Belediye Başkanımız ve Protokol üyeleri ile gezen Valimiz Ömer Faruk KOÇAK, hem iftara katılanlarla tanıştı, hem de hal hatırlarını sorarak sohbet etti. İftar yemeğinin ardından kahvehane ziyaretinde bulunan Valimiz ve protokol üyeleri vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını ve taleplerini dinledi.