KIR DÜĞÜN BAHÇEMİZİN AÇILIŞI
| 19.Mayıs.2017 |
KIR DÜĞÜN BAHÇEMİZİN AÇILIŞI

İlçemiz Bayraktepe mahallesi Gölbaşı sokakta Yapımı Belediyemiz tarafından tamamlanan, Kır düğün bahçemizin açılış töreni yapıldı. Açılış töreni ve gençlik şölenine; Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, Meclis üyelerimiz, Muhtarlarımız, Oda Başkanlarımız, Sivil toplum kuruluşları, daire amirleri, okul müdürleri, Siyasi Parti Başkanları ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan açılış töreni ve gençlik şöleninde, Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN ve Tüm protokol üyelerimizle birlikte dualarla açılış kurdelesi kesildi. Yerel basının da ilgi gösterdiği açılış merasiminin ardından konuklarımıza lokma ve meyve suyu ikramı yapıldı. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN’ ın ilçemize yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili yaptığı konuşmalarının ardından, Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Halk müziği ekibinin konseri ve sanatçı Yıldırım YILDIZDOĞAN sevilen eserlerini okuyarak, havai fişek gösterileri ile açılışa gelen misafirlerimize coşkulu, güzel bir gece geçirtti. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, sanatçılarımıza çiçek hediye etti. Bayrak tepe mahalle muhtarı Eray ERBAŞ' da mahallesine kazandırdığı Kır Düğün bahçesi için Başkanımıza teşekkür ederek, çiçek hediye etti.