BAŞKANIMIZDAN MİNARE YAPIMINA TAM DESTEK
| 10.Mayıs.2017 |
BAŞKANIMIZDAN MİNARE YAPIMINA TAM DESTEK

Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN, İlçemiz Koğuk mahallesinde bulunan 600 yıllık ova camisinde minare yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Koğuk mahalle muhtarı Fatih Yalçınkaya ve Ziraat Odası Koğuk mahalle delegesi Metin Yalçınkaya tarafından karşılanan başkanımız, Hayırsever vatandaşlarımız tarafından yapılacak minareye Karpuzlu Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde tam destek vereceğini, tüm ekipman, makine ve malzeme desteğini vereceğini söyledi. Mahalle vatandaşları tarafından imece usulü olarak yapılan çalışmaları, Başkanımız da harç karma çalışması yaparak yardımcı oldu.  Başkanımız; yapılan çalışmaların ilçemize hayırlı uğurlu olsun dedi. Vatandaşlarımız Başkanımıza ikramlarda bulundu. Belediye Başkanımız Sn. Tuğrul OZAN; Göreve geldiğimizden bu yana Cami tamirat ve boyama işlemlerinde mahalle camilerine tam destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi.